Bloodshore review friv game-Kinzo voor de avond


De nieuwe FMV-game van Good Gate Media en Friv2Online Studio maakt grapjes over populaire TV-programma ' s en Het Battle Royale-genre en beschikt over bijna 300 gefilmde scènes, waarvan je op zijn best een vijfde zult zien tijdens je eerste playthrough. We vertellen in de review hoe goed (of slecht) Bloodshore is.

De friv-game speelt zich af in de nabije toekomst, waar de reality show Kill / Stream een groot succes is - iets als een "koninklijke strijd" tussen streamers, bloggers en gewoon thrill seekers. Helden worden naar het eiland gestuurd, waar ze tot het laatst vechten voor een indrukwekkende geldprijs.

Het nieuwe seizoen van de show bevat ook onze hoofdpersoon - Nick Romeo, een ooit beroemde kind-acteur uit een zeer populaire weerwolf-serie, die zijn vroegere glorie verloor en naar de bodem zonk na jaren van drinken en drugs. Nick beweert betrokken te zijn bij Kill/Stream voor het geld, maar ontdekt al snel achterliggende motieven.andere personages verbergen echter ook azen in hun mouwen.

Bloodshore is een FMV-spel, wat betekent dat alle scènes vooraf zijn gefilmd met live acteurs, en de speler maakt alleen keuzes die het verhaal op het ene of het andere pad zetten. In dit genre zijn, gezien de schaarste aan gameplay, leuke actie en goed acteren belangrijk, en het project doet goed werk op beide criteria.

De gebeurtenissen ontvouwen zich heel snel, er zijn hier weinig filler-episodes en locaties vervangen elkaar onmiddellijk. Je hoeft je niet te vervelen en van het begin tot het einde van het verhaal volg je de ontwikkeling ervan met interesse.

De ontwikkelaars hebben de passage niet verslepen: de eerste run naar de overwinning (of nederlaag - hangt af van je acties) duurt niet meer dan anderhalf uur, waarna je zeker wilt herhalen - om andere eindes te zien (er zijn er meerdere), knock-out alle prestaties (voor de eerste passage van het spel beloonde me met slechts één prestatie van de beschikbare zeventien), vind alle vorken in de plot (er zijn ten minste twee scherpe bochten die het verhaal sterk beïnvloeden).

De acteurs spelen hun rollen heel goed, en je gelooft de meeste van hen - zowel de hoofdpersoon, een typische goede kerel, en andere personages, onder wie er zowel helden en schurken, en degenen die vakkundig doen alsof Voor het moment. Archetypen zijn goed geschreven, zoals een blogger, een survivalist, een stoer meisje, enzovoort. Een van de acteurs leek me bekend en mijn intuïtie misleidde me niet - hij was eerder verschenen in het geweldige FMV-komediespel Not for Broadcast.

Hoewel de plot voorspelbaar en enigszins banaal is, verwijzend naar The Hunger Games en Black Mirror, wordt het vakkundig gepresenteerd en slim verdund met inserts die ons uit het eiland trekken en ons overbrengen naar TV-studio' s, streamers ' kamers, plaatsen in verschillende delen van de wereld. bal van waar de entertainment-hongerige toeschouwers kijken naar het gevecht tot de dood.

Het is ook belangrijk dat beslissingen van invloed zijn op de statistieken over vijf belangrijke indicatoren: het moreel van het team, de mening van het publiek, romantiek, kracht en ideeën. Het is onwaarschijnlijk dat deze indicatoren de loop van de plot veranderen, maar het is nog steeds grappig om te zien hoe, vanwege impopulaire daden, de publieke belangstelling voor de held snel daalt.

Wat betreft de gameplay, het is niet in Bloodshore. In key scenes kies je gewoon een van de opties voor de ontwikkeling van gebeurtenissen - dat is alle spelmechanismen. De timer moedigt je aan om sneller te denken, maar verder geen uitdaging. Zelfs de dood van een personage brengt je terug naar het laatste controlepunt. Het zou echter dwaas zijn om het friv-spel van het FMV-genre hiervoor te berispen: we hebben nog steeds een interactieve film, en geen first-person shooter of MMORPG.

Je moet een goede FMV kunnen schieten. De auteurs van Bloodshore zijn geslaagd: de acteurs zijn overtuigend, het script is verslavend en de speelgoedwapens zijn bijna niet opvallend. Als je een "kintso" nodig hebt voor een paar avonden - kom niet langs.

acrylaatlakken vervangrol 12cm

Specifiek voor acrylaatlakken en voor de afwerking van polyacrylverven - Vervangrol acylaatlakken di..

afdekfolie 4x5m 40μ

Dikte: 40µ..

beugel voor rol 11cm en 15cm lengte 29cm

- Beugellengte: 29cm - Beugeldikte: 6mm..

beugel voor rol 11cm en 15cm lengte 40cm

- Beugellengte: 40cm - Beugeldikte: 6mm..

beugel voor rol 18cm - kort

Beugeldikte: 8mm..

beugel voor rol 25cm - kort

Beugeldikte: 8mm..

beugel voor rol 5cm

beugel voor rol 5cm..

Dirteeze Glass & Plastic wipes (80pc)

Reinigingsdoekjes uit Hydrocell materiaal Niet pluizend materiaal, laat geen vezels achter Voor ..

Dirteeze LAX60 dry wipes (150pc)

Zéér absorberende reinigingsdoeken Zeer sterk materiaal, niet-pluizend materiaal Voor het opruimen..

Dirteeze Twin-Pack Rough & Smooth wipes sample (50st)

Sample pack van 2 Rough & Smooth wipes 22 x x20cmAfmeting wipes: 22 x 20cm..

flock acryl-lakrol 10cm

Specifiek voor acrylverven - Lakrolset acryl - Geeft zeer glad en streeploos resultaat - Goede hoeka..

latexborstel blond 3x10cm hobby

Steel: kunststof - Vezel: blond haar..

latexborstel blond 3x12cm hobby

Steel: kunststof - Vezel: blond haar..

latexborstel blond 3x12cm hobby houten steel

- Houten steel - Vezel: blond haar..

latexborstel blond 3x7cm hobby

Steel: kunststof - Vezel: blond haar..

latexborstel blond 4x14cm hobby

Steel: kunststof - Vezel: blond haar..

latexborstel blond 4x14cm hobby houten steel

- Houten steel - Vezel: blond haar..

Microfibre oppervlakterol 18cm

Oppervlakterol specifiek voor acrylvervenGeschikt voor muren, glasweefsel binnenshuisVerfrolset micr..

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 81
9d82353e933cb4ad97fba6d6e5fb362e